Hi, ik ben Neomi 

Hi, ik ben Neomi, founder van The New Chapter

Positief, ruimdenkend en ondernemend, that’s me. Je maakt me blij met een goede kop cappuccino. Of met fijne boeken en podcasts. Mijn droom is ooit op het circuit te racen, want ik ben een groot auto-liefhebber. Daarnaast kun je me dagelijks vinden op Pinterest. Voor inspiratie, rake metaforen en mooie quotes. Mijn favoriet op dit moment:

She remembered who she was and the game changed

Deze quote belichaamt mijn bedrijf en mijn manier van ondernemen. Ik denk dat we de wereld mooier maken als we allemaal doen waar we écht gelukkig van worden. Dit geluk bij anderen naar boven halen is precies waar het voor mij om gaat. Ik heb mijn sparkle gevonden, mijn inner flame. Ik focus op wat ík van mezelf verwacht en niet op wat anderen van mij verwachten. Mijn leven past bij mij en ik gun het iedereen om hetzelfde te voelen.

Ik onderneem op gevoel en zonder regels. Bij mij hoef je je niet aan een bepaald kader te houden: het mag ook op een andere manier. Mijn waarheid is dat jij je eigen leven creëert. En jij bent tot grootste dingen in staat. Dus waar wacht je op? Remember who you are and thegame will change.  

Hi

Ik maak graag kennis met je!

15 + 11 =